onsdag den 28. august 2013

Stilhedens hav

FORFATTER: SØREN JESSEN


REFERAT AF HELE BOGEN:
En hel normal pige, med en hel normal familie, sker der nogle ret unormale ting for.
Sofie og hendes familie flytter, efter hendes far for nyt job. Men djævlen er på spil, og inden længe begyndermystiske ting at ske.
Deres nabo hr. Hansen virker som en flink mand, med en hund, indtil den dag Sofie ser ham liste rundt i deres have og kigge ind ad deres vinduer. Hun vil finde ud af mere, og en aften hun er ude at kigge på stjerner ser hun hr. Hansens hund springe ind i brystet på ham.
Hendes familie er ved at falde fra hinanden. Hendes far elsker med naboen Birde (en ny ven af familien.) Hendes mor er sur over det. Og hendes bror bliver mere og mere indelukket.
Sofie finder ud af flere og flere ting som er farlige at vide, og til sidst bliver hun jagtet af djævlen selv. I sin flugt møder hun madam Trifoli, og en dværg. De er vilige til at hjælpe hende selv om det måske bliver det sidste de gør.

UNDERGENRE:   Jeg syntes ikke nogen af dem passer.
A:   Det monstrøse var Hr. Hansen / Djævlen.
B:   INDRE: Sofie er ikke sikker på hun ser rigtigt når hun ser King hoppe ind i brystet på Hr. Hansen. Eller når hun ser ham i haven.
       YDRE: Hr. Hansens hus er et mørkt sted omgivet med høje træer. Sofie snakker med dværgen i et lille skur. De befinder sig i en form for rævegrav når de opsøget djævlen.
C:   VILDSPOR: Faren er meget sur hele tiden.

       SPOR: Hr. Hansens opførsel. Når hun taler med dværgen siger han det onde kommer.

LAVET AF ROSE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar