fredag den 6. september 2013

Dødningedukken opgave 1


Forklar hvordan spændingen er bygget op. Brug evt. Hvalen, som vi har lavet til inspiration.

12 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. i starten er den ret så kedelig (klassen og lige inden han møder dødninge dukken for første gang)og så bliver den mere og mere spændene (når tågen kommer og han møder monstrene). og så slutter den ret så brat af ( graveren dør og det bliver SØNDAG! :3

    ANDREAS.A og GUSTAV! xD

    SvarSlet
  4. Vi syntes at den er spændende lige fra starten fordi den starter med ”der sad en død pige i klassen”. Og den bliver derfra mere og mere spændende med spøgeriet i klasse og den uhyggelige tåge. Amalie=Og det uhyggelige stopper ALDRIG!!!!!!!!! Esther=og det uhyggelige slutter først til sidst i bogen.
    Lavet af: Esther & Amalie J.

    SvarSlet
  5. Spænding:

    Anslag og præsentationen er lidt kedelige i starten men så i UDD, VNP og KFO begynder spændingen. I KFL er det mest spændende og i UDT falder spændingen.

    Skrevet af: Silja, Tina og Maja

    SvarSlet
  6. *Vi syntes at spændingen for første gang kommer når han åbner skabet og skellet ryger ud SAMMEN MED DØDNINGEDUKKEN. Fordi at dødninge dukken er der igen.

    *Bilen køre af sig selv

    *Da han læser om pigen der er død i avisen (man tror at det er hende der sidder i klasse)

    *De mystiske ting der sker på skolen

    *Graveren

    *Historien forfatteren fortæller til graveren

    lavet af Line og Signe <3<3<3<3

    SvarSlet
  7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  8. Anslaget er faktisk ret spooky fordi at det bare er der sad en død pige i klassen. Så lige fra starten er den spændende. Da alle de mysktiske ting i klassen begynder at ske bliver det mere og mere spændende. Da tågen kommer bliver det bare endnu mere spooky at bilen kan "køre af sig selv". Så begynder alt det med pigen der dukker op på bagsædet, radioudsendelsen og monstrene og alt der andet hvor spændingen stiger. Da løsningen kommer bliver det mindre spændende. Og til sidst på rutebilstationen er den "r**kedelig".

    Emilie x2<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<<33<<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3z<z<z<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    SvarSlet
  9. anslaget var den meget kedeligt i præsentationen syntes vi også den er kedelig. I Uddybningen, Vendepunktet og Konfliktoptrapningen syntes vi spændingen starter det blev mere og mere uhyggelig men til sidst var den bare rimelig sørvelig
    frederik victor mark

    SvarSlet
  10. -Spændingen er bygget godt op fra starten og forsætter gennem hele historien, borset fra slutningen der kan spændingen godt falde lidt.
    I kan kigge på Google Drew der har vi lavet et diagram.

    Lavet Af: Malli og Julie<3<3<3<3:-)

    SvarSlet
  11. Lige i anslaget (der sad en død pige i klassen) er det meget spændende og man bliver nysgerig.
    I præsentationen kommer spændinge meget i bølger. Den toner af når man for at vide hvem og hvor forfatteren er, men kommer igen når han ser spøgelses pigen og hendes dukke.
    I uddybningen er der meget spædning hvor der sker en masse mystiske ting (dukken i skabet, digtet)
    I vendepunktet er der også meget meget spænding. Tågen der kommer, forfatteren kan ikke styre bilen, dødningedukken som kølerfigur og pigen på bagsædet, Det hele er mystisk.
    I konfliktoptrapningen er der spænding. Spændingen kommer med radioudsendelsen og de tre monstre og pigens mærkelige vers.
    I konfliktløsningen er der ikke andet end spænding. Når man ikke ved hvem der vil overleve. Man befinder sig jo også på en mørk kirkegård hvor alt er spøgelses agtig mystisk.
    I udtoningen er der sefølgelig ikke proppet med spænding men det er mystisk når han for en anden avis (søndagsavisen) heldigvis ser man pigen der er redet men man ved ikke om hun kan huske hvad der er sket og det er jo lidt spændende/mystisk.

    Historiens spænding kommer i bølger igennem hele historien. Spændingen er bygget godt op ved at der er mange beskrivelser og stedet de er på (i tågen) er også med til det er mystisk.

    Lavet af Thea og Rose

    SvarSlet
  12. starten er lidt kedelig men der forfatteren ser dødningedukken og spøgelsespigen så begynder det at blive uhyggeligt. Men midt i historien bliver det også lidt eventyr-aktit fordi de prøver at redde pigen. Til sidst bliver alt normal igen


    lavet af BN17 (burak) :);)

    SvarSlet